Kitapçı Günlükleri Vol:8

Evet uzun zamandır bu postu yazmadığımı fark ettim. Ve son zamanlarda kitap sayımda yine güzel bir artış oldu, sizlerle de paylaşmalıyım diye düşündüm.


Öncelikle aldığım kitaplara gelelim. Tut Elimi yine D&R'dan elim boş çıkamadığımdan dolayı aldığım bir kitap. Tess ve Nora ise çıktıkları günden beri aklımdaydı tabi. Bu ikili ve sonraki resimdeki 4 kitap Okuoku alışverişimden. Zaman bulabildiğimde ilk iş şu mükemmel ikiliyi okuyacağım.




Bu dörtlü de merakla beklediğim kitaplardan. Kresley Cole zaten paranormal türünde en sevdiğim yazarlardan biri, seri de hızlı gidiyor fena değil saolsun Pegasus. Ayrıca bir de Aşk Bahsi Pegasus'un yeni tarihi romanlarından. Konusu hoşuma gitti, okur okumaz yorumu burada olacak. Sevecek Biri ile İlk Defa yurt dışında sevenleri çok olan kitaplar. Orijinallerini okumayı düşünüyordum ki bizde çıktılar, iyi oldu güzel oldu.



Kış Masalı, yakında ÜKG Blog Turları'nda ağırlayacağımız bir kitap. Gayet kalınca bir macera açıkçası. Ama kapağına dikkat ettiyseniz filmi de var ve bu ay sonunda Türkiye'de gösterime giriyor. Her zaman kitaplar filmlerden daha iyi olduğu için, öncesinde bu çok sevilen fantastik hikayeyi okumak isteyebilirsiniz.


Ve gelelim en güzel sürprize. April Yayınları Goodreads'te çekiliş yapmıştı. Ben yine her zamanki gibi çıkmaz diye katıldım ama bana çıktı! Hala şoklardayım, sanırım kötü talihimin döndüğü tarih bu olabilir :D Ahmet Ertegün maalesef 2006'da öldüğü tarihe kadar hakkında pek bir şey duymadığım bir müzik dehasıydı. O zamanlar kendime kızdığım zamanlar aslında, çünkü sürekli yabancı müzik dinlediğim yaşlarıma denk geliyor. O yüzden kitabın adını görür görmez kazanmak istedim, kazanamasam da almaya kararlıydım. Böyle müzikle ilgilenmiş ünlü insanların biyografileri her zaman ilgimi çeker, en son Ozzy'nin kitabını zevkle okumuştum. Ahmet Ertegün'ün hayatını okumak da hem öğrendirici hem zevk verici olacak diye tahmin ediyorum. (Çantayı da fark ettiniz di mi, çok hoş olmuş) 



Yorum Gönder

0 Yorumlar