Kitap Yorumu: Dağ Kulübesi | Robynn Carr (Virgin River, #2)

Orijinal adı: Shelter Mountain
Yazar: Robyn Carr
Yayınevi: Epsilon
Sayfa: 421



Virgin River adlı küçük dağ kasabasına, geçmişinden kaçıp yeni bir hayat kurmaya çalışan bir kadın daha gelir.

Yağmurlu bir Kasım akşamı, John "Peder" Middleton barı kapatmak üzereyken, genç bir kadın ve oğlu içeri girerler. Acının ne demek olduğunu bilen eski bir asker olan Peder, yüzü morluklar içinde olan bu kadının nasıl bir derdi olduğunu anlamakta gecikmez. Onları korumalı, kadına bunu yapan her kimse cezalandırmalıdır. Ancak bunların ardında başka bir his olduğunun da farkına varmıştır. Paige Lassiter, bu dev adamın kalbinin derinliklerinde tuttuğu, daha önce yanına bile yaklaşamadığı bambaşka duygular canlandırmıştır.

Ancak Paige'in eski kocası Virgin River'da ortaya çıktığında, Peder de hayatının bu ana bağlı olduğunu anlar ve askerlik zamanlarından öğrendiği tek bir şey varsa, o da bazı şeylerin savaşmaya değer olduğudur.


Robyn Carr kesinlikle favori yazarlarımdan biri oldu artık. Şirin kasaba hayatını bol aşk ve tadında bir dramayla anlattığı için de favorilerim arasından çıkması bir hayli zor olacak. İlk kitapta Jack ve Mel'in hikayesi anlatılıyordu, bu sefer bardaki dev ama bir o kadar sevimli adam John - Peder'in hikayesi anlatılıyor. Paige kocasının dayaklarında kaçarken oğlu ile birikte bardan içeri giriyor ve o günden sonra hayatları bi hayli değişiyor. Paige'i kasabada kalmaya ikna etmelerinden sonra eski koca olan manyak dışında hayatları çok güzel geçiyor.

Eski koca da aslında uzun süre ortalıkta görünmüyor ama kitabın sonlarına doğru gözü intikamdan dönmüş bir şekilde eski karısının peşine düşüyor. Buralar tahmin edebileceğiniz kısımlar. Ayrıca Mel ve Jack'in oğulları David doğuyor, Rick ve Liz'in aşkı ise çok acılı zamanlar geçiriyor - buralarda yanınızda peçete olsa iyi olabilir. Jack'in kardeşi Brie de zorlu dönemler atlatıyor, aynı şekil arkadaşı Mike da. Ve bir sonraki kitap Brie ve Mike arasında olduğu için onu okumak için de sabırsızlanıyorum.

Kısacası tıpkı ilk kitaptaki gibi sevimli bir aşk hikayesi anlatmış Robyn abla. Böyle hoş zaman geçirtecek, sevimli bir hikaye okumak isterseniz alacağınız kitabı biliyorsunuz. Seri 20 kitaplık, artık ne ara biter o kadar kitap bilemiyorum ama başlarsanız pişman olmazsınız.



Yorum Gönder

0 Yorumlar