Leo (Sign Of Love, #1)

Yazar: Mia Sheridan
193 sayfa
Türkçe çevirisi yok.


Evie ve Leo çocuk yurdunda tanışırlar ve arkadaş olurlar. Büyüdüklerinde ise arkadaşlıkları aşka dönüşür ve 18 yaşına gelip sistemden kurtulduklarında hayatı birlikte geçireceklerine dair söz verirler.

Leo beklenmedik bir şekilde gençken evlat edinilip başka bir şehre taşınacağı zaman Evie’ye onunla oraya vardığı zaman iletişim kuracağını ve birkaç yıl içinde onun için geri geleceğine dair söz verir. Evie ise ondan bir daha haber almaz.

Şimdi sekiz yıl sonra ise, garipliklerine rağmen Evie kendine bir hayat kurmuştur. Bir işi, arkadaşları vardır ve halinden memnundur. Bir gün bir adam belirir ve kendisini kayıp aşkı Leo’nun onu kontrol etmesi için yolladığını söyler. Aralarındaki çekim karşı konulmazdır. Ama bu seksi yabancıya güvenmeli midir? Ya da Leo ile aralarındaki bağlantısının ne olduğu ve Leo’nun yıllar önce kaybolması hakkında sırları mı vardır?



Kitap yazarın ilk kitabı olmasına rağmen gayet başarılıydı bence. Sadece sorun her şeyin gayet tahmin edilebilir olmasında. İki gencin zorlu gençliklerinde yaşadıkları, aralarına neler girdiği ve de bu sefer de Evie'nin Jake isimli gizemli yabancıya karşı duyduğu çekimi okuyorsunuz. Evie, yıllarca kayıp aşkını beklemiş, sonra da Jake'in gelmesiyle aslında boşuna beklediğini fark etmiştir. Bu seferde Jake'in kendine has sırları olduğundan şüphelenen Evie, bir gece her şeyi açıklığa kavuşturacak hamleyi yapıyor ve öğrendiği şeyler karşısında dehşete düşüyor.

Siz bu sırların ne olduğunu merak edebilirsiniz ama spoiler vermemek adına bir şey söylemiyorum. New Adult türünün güzel kitaplarından biri olduğunu söyleyebilirim. Aralarındaki ilişkiyi de çok beğendim. Ayrıca bir de en sonunda 7 yıl sonrasının epilogu vardı, ben epiloglara bayılırım. Yazar bu güzel hamlesiyle benden güzel bir puan da aldı.

Seriye ait olduğu söyleniyor ama diğer kitaplara dair hiçbir bilgi yok henüz. Çıktığı anda elimi onlara da atacağım büyük ihtimalle. Takipteyim.




Yorum Gönder

0 Yorumlar