Verita - Tracy Rozzlynn

Verita, daha bugün rastladığım bir kitap. Konusu bir hayli ilgimi çekti ve de kapağı çok hoşuma gitti. Önce hemen size konusundan bahsedeyim.



Eğer dünyan bir anda yıkılıp seni sadece bir kalp ağrısıyla bıraksaydı, tüm hayatını yeni bir hayata başlamak için riske atar mıydın?

Brett Bradbury’nin ailesi öldü, erkek arkadaşı onu aldattı ve en yakın arkadaşı onu terk etti. Dünyada yapayalnız kalan Brett, yeni keşfedilen gezegen Verita’nın kolonileştirilmesine yardım etmeye karar verir.

Artık Brett farklı yeni bir dünyadadır. Kendine arkadaşlar edinir ve atandığı işine başlar. Verita ona evi gibi hissettirmeye başlar ama mükemmellikten bir hayli uzaktadır. Brett, her ne kadar tipi olmasa da Brody’e karşı büyük bir çekim duymaktadır. Meslektaşı Ryan ise ondan nefret etmektedir ki bunda Brett’in bir suçu yoktur. Ve ormanda öyle yaratıklar vardır ki herkesi akşam yemeğinde mideye indirmekten fazla istedikleri bir şey yoktur.

Breet’in aklı ve kalbi anlaşmazlık içindedir. Ryan ile durmaksızın kavga etmektedir. Bu yüzden işine odaklanmak gittikçe zor bir hal almaktadır. Ayrıca etrafında meydana gelen garip şeyleri görmezden gelmek de zorlaşmıştır. Brett, kendini ıssız bir yerde çıkmaza düşmüş bir halde bulduğunda ise artık önemli olan tek şey oradan kurtulmaktır.



Konusu Yaşlı Adamın Savaşı'nı da hatırlattı bana biraz ama burada işler daha garip ve biraz daha romans unsuru var gibi görünüyor. Ama ne diyeyim, acaip okuyasım geldi. Okuma listeme koydum bunu, tabi kitap bir seriye ait. Seride bir de ikinci kitap yayınlandı ama devamı çıkacak gibi. Onun kapağı da yanda görebileceğiniz gibi çok hoş. Elime almak için sabırsızlanıyorum.



Yorum Gönder

0 Yorumlar