Yorum: On Dublin Street

Yazar: Samantha Young
Yayınevi: Self-published
414 sayfa
Türkçe çevirisi yok.

Four years ago, Jocelyn Butler left her tragic past behind in the States and started over in Edinburgh. Burying the grief, ignoring her demons, and forging ahead without any real attachments has worked well for her so far but when Joss moves into a fantastic apartment on Dublin Street, her carefully guarded world is shaken to its core by her new roommate's sexy older brother.
Braden Carmichael is a man who always gets what he wants. And what he wants is Jocelyn in his bed. Knowing how skittish Joss is concerning any kind of relationship, Braden proposes a sexual arrangement that should satisfy the intense attraction between them without it developing into anything 'more'. An intrigued Jocelyn agrees, completely unprepared for the Scotsman and his single-minded determination to strip the stubborn young woman bare... to the very soul.
Contains strong adult content. For readers ages 18+

Samantha Young ile tanışmamız güzel bir kitapla oldu. Her ne kadar erotik romans olarak dillendirilse de kitapta bundan çok daha fazlası var. 14 yaşında ailesini bir trafik kazasında kaybeden Jocelyn "Joss", 8 yıldır bütün acısını ve üzüntüsünü içine gömmüş, geçmişteki kaybıyla bir türlü yüzleşemeyen bir kız. İskoçya'nın başkenti Edinburgh'te üniversiteyi okumuş bitirmiş ve üniversite yılları boyunca kimseyi hayatına sokmamış, en yakın arkadaşını bile tam olarak tanımamaktadır. Ama bütün bu işler, oda arkadaşı ve en yakın arkadaşının Londra'ya gidip Joss'un da kendisine yeni bir ev arkadaşı bulmak için yaşadığı yeri değiştirmesiyle alt üst olur. Yeni ev arkadaşı Ellie'nin abisi Braden onu bir hayli etkiler, uzun bir süre kendine itiraf etmekten bile çekinir ama elektrik ortadadır. Ve Braden ona bir teklifle geldiğinde karşı koymadan edemez.

Aralarındaki ilişki yararlı arkadaşlıktan (friends with benefits) öteye geçmeye başladığında Joss paniğe kapılır, tüm kapıları kapamaya çalışır ama Braden çoktan içeri sızmıştır. Ama ilişkileri birçok badire atlatacaktır ve bunların çoğunun sorumlusu da paniğe kapılıp her şeyi mahvetmeye yaklaştıran Joss olacaktır. Ama ne zaman Ellie'de tümör bulunur, o zaman hepten kendini kaybeder ve bütün bunların sorumlusunun kendi olduğunu sanıp Braden ile işleri iyice çıkmaza sokar.

Kitap bence gayet güzeldi. Joss'un geçmişinin getirdiği yük, karakterindeki bozuklu, Ellie'nin rahatsızlığı ve de onun için duyduğu korku kitabı bir hayli zenginleştiriyor. Yazarın 26 yaşında İskoç bir genç kadın olduğunu öğrenince de şaşırdım açıkçası. Bu ilk erotik denemesi olsa da gayet güzel kotarmış bence. Joss'un geçmişini okurken birçok defa gözlerimi sulandırdı, bazen acısını beraber yaşadık ama neyse ki sonunda bizi mutlu mesut bıraktı yazar. Beklediğimden iyi çıkan kitaplardandı.




Yorum Gönder

0 Yorumlar