Kitapçı Günlükleri No.1

Dün öğleden sonra kendimi D&R'a attım. Aslında ailece alışveriş merkezine geldik ama onlar ne yaptı pek fikrim yok, ben hemen D&R'a doğru koşuşturdum. Almak istediğim o kadar kitap vardı ki aralarından seçerken bir hayli zorlandım diyebilirim. Ama seçenekleri ikiye düşürüp mutlu mesut ayrıldım oradan. Ve işte yeni cicilerim:


Uyumsuz, asıl adıyla Divergent uzun zamandır merak ettiğim kitaplardan biri. Ve nihayet artık ellerimde. Ayrıca Haruki Murakami de o derece merak ettiğim bir yazar, İmkansızın Şarkısı ise yazar hakkında fikir oluşturmak için deneme kitabım. İkisini de okumak için sabırsızlanıyorum. Önce elimdeki Zehir'i bitirip direk Uyumsuz'a atlayacağım gibi görünüyor.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. İmkansızın Şarkısı'nı ben de almak istemiştim çok. Ama annem bir kitap alabileceğini söyleyince Tanrı Daima TEbdil-i Kıyafet Gezer'e öncelik vermiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada yanına aile olmadan kitapçılara gitmeni tavsiye ediyorum :D Ben de kendimi sınırlandırıyorum her defasında ama, ne yazık ki kitaplar pahalı :(

      Sil
  2. Uyumsuz'u Türkçeye çevrilmeden okumuştum. İlk etapta Açlık Oyunları'nı hatırlatan ama tamamen farklı bir distopik dünyada yaratılmış bir kurgusu var. İlk kitabı da ikinci kitabını da severek okudum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de İngilizce halini okumayı düşündüm farklı bir distopya konusu hoşuma gitti benim de. Bu bitince ikinciye geçerim başka kitaplarla aklım başka yönlere kaymazsa =)

      Sil