Yorum: Kasırga Sessizliği


Orijinal adı: Tears of Renegade
Yazarı: Linda Howard
224 sayfa
Harlequin / Ağustos / Stars of Romance

Geniş balo salonunu, birden tuhaf bir sessizlik kapladı... Konukların, şamdanların aydınlattığı yüzlerinde şaşkınlık dolu ifadeler vardı. Ve müzik bile susmuştu... Susan sırtının ürperdiğini hissetti. Neler oluyordu? Kimdi bu adam? Çok kötü bir şeyler olacakmış gibi hissediyordu... Preston bile sanki bir olay çıkarmaya hazırlanıyor gibiydi... Ama hayır, böyle bir şey olmasına izin veremezdi. Yeni gelen bu konuk her kim olursa olsun, sonuçta Blackstone’lerin misafiriydi ve kimsenin, özellikle de Preston Blackstone’un, ona kaba davranmasına izin veremezdi...

Linda'nın bu romanı beni pek etkilemedi. Olaylar sevilmeyen kuzen Cord'un baloya gelmesiyle başlıyor ve asıl kızımız Susan'ın kayın biraderi Preston ile savaşmalarını anlatıyor. Bu savaş tamamen şirket üzerinden oluyor, Cord onları iflasa sürüklemeye çalışıyor ama asıl amacı şirket yönetimini ele geçirmek. Aralarındaki husumetle birbirlerini tüketmeye çalışırlarken asıl etkilenen Sarah oluyor çünkü Preston bir noktadan sonra çıkıp gidiyor. Sarah ile Cord arasındaki çekim de bu işi hiç kolaylaştırmıyor, Sarah defalarca onun tarafından aldatıldığını düşünüyor yine de ondan vazgeçemiyor. Ve nihayetinde de iki taraf birbiriyle yüzleşiyor, Sarah da yorgun bir durumda bütün bunların bitmesini dilerken kendini yeniden Cord'un kollarında buluyor ve nihayet mutlu sona ulaşılıyor.

Linda'yı çok severim, çok beğendiğim kitapları vardır, ama bu onun çaylaklık dönemlerinin bir örneği sanırım. Hep aynı şey anlatılıyormuş gibi hissettim ve bazen sıkılmadan edemedim. Yazarla tanışmadıysanız bu kitabı ile başlamayın.



Yorum Gönder

0 Yorumlar