Kitap Yorumu: Filthy Gods - R. Scarlett


Orijinal adı: Filthy Gods
Yazar: R. Scarlett
Tür: Aşk, New Adult, Erotik
Sayfa Sayısı: 168
Seri: American Gods, #0,5
Baskı Yılı: 2018
Dili: İngilizce

Uzun süren sessizliğimi böyle bir kitapla bozayım bari dedim. Aslında kısa bir hikaye, bir saatinizi felan alıyor okumak, çok farklı da bir şey yok; ama nedense bu kitabı koymak istedim. Hem bir geri dönüş olur da elim tekrardan hızlanır inşallah diye umuyorum. 

Filthy Gods, American Gods isimli serinin başlangıcı. American Gods felan diyince fantastik bir şey sanmayın, kendilerine Tanrı gibi davranılan gençleri anlatıyor aslında. Bu 0.5 ön kitap olarak geçiyor, serinin ilk kitabı daha ortalarda yok.

Dört genç var, hepsi politik anlamda da ekonomik anlamda da inanılmaz güçlü. Nathaniel aynı zamanda okulda da çok iyi, derslerde Juliette'i en çok zorlayan da o. Ama Juliette Yale'de okuyan tayfaya uymuyor, burslarla yaşıyor ve çocukluğu bakım evlerinde geçmiş. Yine de bu yanını kimse bilmiyor ve gizli kalmasından da memnun. Ama iş için gittiği yaz tatilinde temizlediği odanın en büyük düşmanı Nathaniel'e ait olduğunu ilk elden öğreniyor ve işler çorba oluyor. 

Senelerdir gizlice kızımıza takık olan Nathaniel ise bu durumu kendi lehine çevirmeyi başarıyor. Fakir kız zengin oğlan klişesine, "oğlumu bırak, paranı al" diyen klişe anneye felan sahip olsa da güzel bir okuma sunuyor. New adult dediğimiz, yaşların çok da büyük olmadığı bu dönemi anlatan kitapları uzun süredir okumuyordum, beni sardı diyebilirim. Serinin devam kitaplarını da bekliyorum.



Yorum Gönder

0 Yorumlar