Kitap Yorumu: Hurricane Season | Lauren K. Denton


Orijinal adı: Hurricane Season
Yazar: Lauren K. Denton
Tür: Aşk, Modern, Çik-lit, Women's Fiction
Sayfa Sayısı: 352
Baskı Yılı: Nisan 2018
Dili: İngilizce

Netgalley benim için güçlü kadın kurguları bulduğum bir yer oldu. Bundan önce Kristan Higgins'in kitabını koşa koşa almıştım, şimdi de önce kapağıyla aklıma düşen kitabı okuma şansı elde edebildim. 

Kitap iki kız kardeş hakkında. Her zaman ağırbaşlı ve başarılı olmuş Betsy seneler önce Ty ile evlenip bir çiftlikte yaşamaya başlamıştır. Deli dolu olan kız kardeşi Jenna ise seneler önce yanlış adama aşık olup ondan iki defa hamile kalmıştır ve kızları uğruna en sevdiği şey olan fotoğrafçılıktan vazgeçmiştir. Her şey karşısına çok prestijli bir kurs olanağı çıktığında değişir. 

Yıllarca deneyip çocuk sahibi olamayan Betsy bir anda iki küçük kıza bakmak zorunda kalır. Aynı zamanda da kalbindeki kırgınlığı bastırmaya çalışır. Kızlarla olan bu macerası kalbindeki duvarları kaldırıp hayatındaki en önemli kişiye, kocasına olan aşkını yeniden bulacak ve hayata umutla bakacaktır. Aynı umut Jenna için de geçerlidir, çünkü kendine ayırdığı bu ara ile nihayet kendini görmek istediği yeri bulacaktır. Şiddetli bir fırtına ise onları tamamen yakınlaştıracaktır.

Okurken sıkılmadığım bir roman oldu. Genelde böyle aile dramaları beni çok çekiyor nedense, o yüzden elimden düşmüyor. Daha iyilerini okudum tabi ki ama bu da yayınlandığı zaman ilgi çekecektir eminim. 

Review in English
Thanks for the Netgalley and the publisher, I got an arc to discover this author and her work. When I started reading a good women's fiction novel I couldn't put it down, same thing happened here too. And specially I love stories about sisters, I'm glad that I came across this one.

Betsy and Jenna are two different souls. In years they lost their bound but when Jenna decided to chase rainbows and become the photographer she once dreamed, her two little girls have to stay with their aunt in their farm. Betsy is a happily married woman but after years of trying to have babies, she is a heart-broken woman too. To see what important for her, all she has to do is spend time with these two little angels. While Betsy was healing, Jenna finds herself and her priorities. Before Hurricane Ingrid hit, she makes a decision about her life. 

I love how two sisters united at the end. Sweet stories like this is one of my favorites. Maybe it could end differently, but it's still a good one. 





Yorum Gönder

0 Yorumlar