Kitap Yorumu: Dear Bridget, I Want You | Penelope Ward & Vi Keeland


Orijinal adı: Dear Bridget, I Want You
Yazar: Penelope Ward & Vi Keeland
Tür: Aşk, Modern, Çik-lit
Sayfa Sayısı: 255
Baskı Yılı: 2017
Dili: İngilizce

Yazar ikilimiz bu sefer de bildikleri kurgudan şaşmayıp, gayet bilindik/klişe bir hikaye ortaya koymuşlar. Aslında klişe olan şeyler beni çok etkilemez, bile bile de okurum - bknz. okudum - ama bu sefer daha ilk bölümden irrite oldum denebilir. 

Çok seksi, karizmatik bir doktorumuz var adı da Simon. Kendisi bir de İngiliz, bol aksanlı felan filan. Hemşire olan kızımız da Bridget, kitabın adından anlamadıysanız diye diyorum :P Kendisi Simon'dan büyük, bilmiyorum ama nedense kadın büyük olunca sanki bir garip geliyor. Kocası birkaç sene önce trafik kazasında ölmüş ve 8 yaşında bir oğlanla kalakalmış Bridget

İlk tanışmaları komik bir şekilde olsa da daha sonrasında Simon, Bridget'ın evine kiracı olarak taşınıyor ve siz de nasıl gideceğini, hatta nasıl biteceğini bile tahmin ediyorsunuz. Yazar ikilisinin tek ürettiği şey, kırk yılda bir olabilecek bir rastlantı tabi ki. Neyse. Aslında bu kadar gömdüğüme bakmayın, 1 yıldız vermedim. Zaman geçirtiyor, size bir şey katmıyor ama olsun. Çoğu romans gibi kafa dağıtmak için gayet güzel. 

İkilinin diğer kitapları için: TIK TIK


Yorum Gönder

0 Yorumlar