Kitap Yorumu: Yıldızlı Gece | Debbie Macomber


Orijinal adı: Starry Night
Yazar: Debbie Macomber
Çevirmen: Kübra Tekneci
Sayfa Sayısı: 200
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon


Çok okuduğum bir yazar değil Debbie Macomber ama tarzı aslında tam da bana hitap ediyor. Bir ara serilerinin hepsini elime alıp arka arkaya okumayı düşünüyorum. Uzun süredir de yorum yazmaya üşendiğimden en azından bu kitapla bir geri dönüş yapayım dedim.

Aslında kitap gayet bilindik şekilde ilerleyen bir hikayeyi anlatıyor. Kimseye röportaj dahi vermeyen, Alaska'da izbe bir şekilde hayatını yaşayan yazar, en çok satan listesinin zirvesine oturunca tüm gazetelerin ilgisini çekiyor ama kimse onu bulup bir kelime laf alamamış ağzından. Kızımız Carrie ise gazetede yaptığı işten memnun değil ve yapabileceklerini çok meşhur olan yazar arkadaşımız Finn'i bulup onunla röportaj yaparak göstermek istiyor. Allem ediyor kallem ediyor ve yazarı buluyor ama Finn bulunduğu için pek sinirli. Bir de kar fırtınası yüzünden Finn'in evinde mahsur kalıyorlar mı... Carrie'nin dönüşü ve birbirlerini bir türlü unutamamalarıyla hikaye dallanıp budaklanıyor. 

Çok tanıdık klişe bir konu tabi ama okuması çok kolay, bir anda kendinizi kitabın sonunda buluyorsunuz. Zaten çok da kısa bir roman olduğundan zaman geçirmeye kitap bulamıyorsanız bunu okuyabilirsiniz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar