Kitap Yorumu: Sır Gibi Sakladım | Sabrina Jeffries



Orijinal adı: How to Woo a Reluctant Lady
Yazar: Sabrina Jeffries
Seri: Hellions of Halstead Hall, #3
Çevirmen: Selin Ceylan
Sayfa Sayısı: 416
Baskı Yılı: 2012
Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon

Epsilon'un o sürekli tarihi romans çıkardığı zamanlardan kalma bir kitabı anca okuma fırsatı bulabildim. Sabrina Jeffries aslında tarihi aşk yazarları arasında bir hayli sevdiğim biri. Sizi hiç sıkmadan, bunaltmadan güzel bir öykü anlatıyor ve ben de her defasında kendimi kitaba bağlanmış buluyorum. Bu sefer ki de farklı değildi. 

Hellions of Halstead Hall isimli bu serinin sadece ilk kitabını okumuşum ama tahmin edersiniz ki hatırlamıyorum. Bu da üçüncü kitap, yani arada bir kitap atladığım için huzursuzum ama onu da yakın bir zamanda okuyacağım. Bu sefer kadın karakterimiz Miranda gotik roman yazan bir leydi. Gotik roman derken de anladığım kadarıyla cinayet vs. yazmaktan bahsediyorlar. Erkek karakterimiz ise Miranda'nın çocukluğundan beri aşık olduğu Giles Masters. Giles ise babasının intiharından sonra gizli kimliğe bürünmüş ve onu ifşa edip avukatlık kariyerini bitirebilecek tek şey de Miranda'nın yazdığı romanda Giles'ı yazması. Miranda ile Giles'ın bir araya gelmeleri eğlenceli olsa da güven sorunları ilişkilerini biraz zorlayacak ama yine de mutlu sona ulaşacaklar elbette.

Sabrina Jeffries dediğim gibi akıcı yazıyor. Kadın karakterleri de o salak sulak baş eğen kadınlardan değil. Bu seferki yazar ve kesinlikle ilkelerinden evlenmek uğruna da olsa taviz vermiyor. Bu tip kitaplarda kendinizden bir şey bulabildiğiniz zaman daha güzel zaman geçiriyorsunuz. Her daim favorim olan bir yazar, diğer okumadığım romanlarını da yakın bir zamanda okuyacağım umarım.




Yorum Gönder

0 Yorumlar