Kitap Yorumu: Love in Lingerie | Alessandra Torre


Orijinal adı: Love in Lingerie
Yazar: Alessandra Torre
Sayfa Sayısı: 250
Baskı Yılı: 2017
Dili: İngilizce


Alessandra Torre bizde de kitapları olan bir yazar. Bu kitabı da gözüme takılınca okumaya karar verdim. Kapağı gereği erotik bir kitap olduğunu anlıyorsunuz ama kimsenin tahmin edemeyeceği bir sabır kısmı vardı diyebilirim. 

Trey Marks bir kadın iç giyim firmasının sahibi ama işler ekonomik olarak pek yolunda gitmiyor. Kate Daniels ise şu anki işinden aşırı bunalmış ve yeni bir iş arayan yetenekli bir genç kadın. Trey'in iç giyim markasına yönetici olarak başvuruyor ve daha ilk saniyeden havadaki cızırtılar duyuluyor aslında. Siz de ah tamam ya, klasik olacak işte, patron-çalışan aşkı felan diye aklınızdan geçiriyorsunuz ama hayırrrr. Kate aslında nişanlı, her ne kadar nişanı atsa da Trey ile birbirlerine kavuşmaları cidden 3 sene felan sürüyor. Yani okurken ben de neler oluyor diye düşünmedim değil. 

Yaklaşık 200 sayfa boyunca birbirlerini kıskanmalarını, başkalarıyla olan ilişkilerini, bir türlü açılamamalarını okumak sabrınızı zorluyor hani biraz. Aslında yazım olarak bir sıkıntı yok ama her bölüm geçtiğinde 2 ay felan geçiyor ve hayıflanmanıza neden oluyor. Kitap kısa olsa da ilişkiyi okuduğumuz süreç de 3 yılı buluyor böylece. Karakterlerindeki farklılıklar, geçmişleri vs. bir sürü şey onları uzak tutuyor ama nihayet mutlu sona eriyoruz. Kitabın en sevdiğim kısmı kesinlikle epilog. Kitap erotik+18 kesinlikle göz önünde bulunmalı ama epilog da aşırı tatlı. Ara ara açıp okuduğum epiloglar arasına girdi. Biliyorsunuz bizde de kitabı çevrilmiş bir yazar kendisi, yani içeriğe bakınca bize gelir mi pek emin değilim aslında ama yine de olabilir tabi. Bu denli boşa giden seneleri okumak sizi yorsa da güzel bir kitap diyebilirim. 




Yorum Gönder

0 Yorumlar