Kitap Yorumu: Güllere Sor | Julie Garwood



Orijinal adı: For The Roses
Yazar: Julie Garwood
Seri: Rose Hill, #1
Çevirmen: Sarin Simonyan
Sayfa Sayısı: 620
Baskı Yılı: 2011
Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon

En sevdiğim tarihi aşk yazarlarından olan Julie abla beni bu kitabıyla kendine bir kez daha hayran bıraktı. Öyle güzel bir hikayeydi ki gerçekten tadı damağımda kaldı adeta. Ben de çok zaman geçirmeden serideki diğer kardeşlerin hikayesini de kısa sürede aradan çıkardım zaten.

Hikayemiz bir avuç serseri çocuğun terk edilen bir bebek bulmasıyla başlıyor. Sepetin içindeki bebek öyle güzel öyle sevimli ki sırf o küçük kız için bu haylaz dörtlü değişmeye karar veriyor ve kendilerine bir ev yaratmak için Montana'ya gidiyorlar. Bu süre zarfında küçük kız hem çok sevimli bir kıza, daha sonrasında ise göz alıcı bir kadına dönüşüyor. Seneler sonra ise bu küçük kızın asıl ailesi için çalışan bir avukat bir şekilde bunların izini sürüyor. 

Kızımızın adı Mary Rose, bu yüzden evlerinin adı da Rose Hill (gül tepesi). Yola düşen Harrison ise onu bulduğunda öncelikle doğru kişi olduğuna emin olmak istiyor. Bu arada da diğer dört kardeşi etkilemeye uğraşıyor ki kimse şüphelenmesin bir süre. Tabi ki işin ilginç yanı Mary Rose ve Harrison birbirlerinden etkilenmeden edemiyorlar. Bir süre sonra her şey açığa çıktığında ise Mary Rose bir İngiliz leydisi olup olamayacağını ve Harrison ile bir hayat kurup kuramayacağını bulmaya çalışıyor.

Bence kitap yazarın en güzel kitaplarından biri. Seri hatta, çünkü diğer kardeşlerin hikayeleri de eğlenceli. Tek sıkıntı diğer erkek kardeşleri azar azar yazmış olması. Bir tek söz dinlemez kardeş Cole'un hikayesi heyecanlı ve bir kitap boyutunda uzun (Baharı Beklerken). Kısacası bu kitabı çok sevdim, uzun gelse de bitmesi gayet çabuk oldu benim için. En sevimli hikayelerden, böyle bir kitap arıyorsanız tam sizlik. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar