Kitap Yorumu: Unutma Beni | Holly Jacobs



Orijinal adı: Carry Her Heart
Yazar: Holly Jacobs
Sayfa Sayısı: 272
Baskı Yılı: 2016
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis
Seri: Words of the Heart, #1


Bu ara sürekli Nemesis kitapları okuyorum ama öyle denk geliyorlar. Bu kitaba çekimser başladım, sanki biraz draması bol gibi geldi. Ama şimdi iyi ki okumuşum diyorum, öyle güzel bir kurguydu ki anlatamam muhtemelen.

Yıllar önce kızını evlatlık veren ve 16 yıl geçmesine rağmen hala onu sürekli düşünen, yazdığı çocuk kitaplarını ona ithaf eden, adına sosyal yardım örgütleri kuran bir kadın karakterimiz var: Piper. Hani bu kısmını okuduktan sonra sürekli "yavrum yavrum" diye ağladığını düşünmeyin, aksine inanılmaz olgun, verdiği karardan kesinlikle pişman değil - çünkü böylece bebeğine istediği yaşamı verebilmiş - her ne kadar erkeklerle ilişkileri iyi gitmese de yanı başında duran aşkı geç gören bir kadın. Gerçekten ana karakteri çok beğendim, çünkü hem güçlü hem de sevimli buldum Piper'ı

Seneler içinde belki kızı onu bulur diye ona bir sürü mektup yazıyor, her kitabının kopyasını ona da ayırıyor ve nihayetinde aşkı bulunca da tekrar bebek yapmamaya karar veriyor. Ama tabi ki Ned de öyle bir karakter ki kitabın sonunda yaptıklarıyla hem Piper'ı hem de sizi ağlatmayı başarıyor.

Gerçekten çok beğendim, şu ara öneri listemde en üstlerde. Her gördüğüme "oku bunu" demeye başladım bile. Kurgusu gerçekten sağlam, hem sevimli hem de dokunaklı ama kendini okutuyor cidden. Yazarı da sürekli okunan yazarlar listeme aldım bile. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar