Kitap Yorumu: Royally Screwed | Emma Chase



Orijinal adı: Royally Screwed
Yazar: Emma Chase
Sayfa Sayısı: 276
Baskı Yılı: 2016
Dili: İngilizce
Seri: Royally, #1


Emma Chase'in yazdığı kitapları çok sevdiğimi belirtmiştim. Özellikle Sustained gibi bir romandan sonra hayranlığım kolay kolay da geçmez. O yüzden ki yeni çıkacak kitabını dört gözle bekliyordum, çıktığı gibi de okumaya başladım. Yine güzel, yine güzel. Okurken cidden iyi zaman geçirdiğimi belirtmem gerek.

Adından biraz belli olacağı gibi kurgu Wessco isimli kraliyet ailesinin prensi Nicholas hakkında. Anne ve babalarını genç yaşta kaybetmiş iki kardeş Nicholas ve Henry. Büyük olan kardeş Nicholas da üstüne düşen sorumlulukları yerine getirip ülke için doğru olanı yapmak zorunda. Ama New York'a yaptığı seyahatte minik bir turta dükkanı olan Olivia ile tanışıyor ve onun etkisinden bir türlü kurtulamıyor. 

Bir prens olduğu için ilişkileri bir yerden sonra gizli kalamıyor ve Nicholas ülkesine geri dönmek zorunda kaldığında Olivia'yı da onunla gelmesi için ikna ediyor. Ama soylu biriyle evlenmesi gerekmekte ve bu işi yapabildiği kadar ertelemek istiyor. Zaman içinde ise Olivia'dan başka bir kadınla nasıl evlenebileceğini çözemediği bir durumda kalıyor. Ve en son öyle bir hareket yapıyor ki hem Olivia'yı hem de okuyan tüm kadın okuyucuları eritiyor muhtemelen.

Gerçekten güzel yazılmış bir roman daha Emma abladan. Şimdi sondaki o büyük olaydan sonra ikinci kardeş Henry'nin kitabını deli gibi merak ediyorum. Malesef ocak ayında çıkacak ikincisi, okuyana kadar bir hayli merak içinde kalacağım kesin. Sarah ve Henry bence çok iyi bir hikaye çıkaracak.






Yorum Gönder

0 Yorumlar