Kitap Yorumu: RoomHate | Penelope Ward



Orijinal adı: RoomHate
Yazar: Penelope Ward
Sayfa Sayısı: 280
Baskı Yılı: 2016
Dili: İngilizce


Bu kitabı okuyalı aslında birkaç ayı geçti. Ama ara ara hala dönüp genel olarak bir göz atmadan edemiyorum, çünkü çok sevdim. Çok sevimli, çok güzel bir kurgusu var cidden. Çocukluk aşkı olup tekrar kavuşan çift hikayelerine bayılıyorum.

Justin ve Amelia çocukluklarında gerçekten sıkı dost olmuş, ama yanlış anlaşılmalar yüzünden araları açılmış iki karakter. Ne zaman Amelia'nın büyükannesi onlara bir yazlık ev bırakıyor, işte o zaman tekrar karşılaşmak zorunda kalıyorlar ve Justin ona hiç de iyi davranmıyor. Amelia da hiç onu unutamamış ama yaptığı acımasızlıklara da boyun eğmemeye çalışıyor. Her şey Amelia'nın eski sevgilisinden hamile olduğunu öğrenmesiyle değişiyor ve kitabın ikinci bölümünde Amelia'nın minik kızı Beatrice  - ya da kısaca Bea - ile tanışıyoruz.

Yazlık eve erken taşınmak zorunda kalan Amelia, Justin'in de eve erken ve sevgilisi olmadan dönmesiyle garip bir durumda buluyor kendini. Çocuk düşüncesi hiç olmayan, onlarla ne yapacağını bilemeyen Justin ise galiba Beatrice'e daha önce aşık oluyor ve işler gittikçe sevdiğim yöne kaymış oluyor tabi. Birbirlerine şans vermeye karar vermeleri biraz uzun sürse de gerçekten değiyor okumaya. 

Justin'in bebekle geçirdiği zamanlar, birbirlerini unutamamış çift, başlarından geçenler kitabı gerçekten çok güzelleştirmiş. Yazarın son zamanlarda birçok kitabını okudum, tarzı gerçekten hoşuma gidiyor. Yakında onların da yorumları burada olur. 




Yorum Gönder

0 Yorumlar