Kitap Yorumu: The Goal | Elle Kennedy (Off-Campus, #4)


Orijinal adı: The Goal
Yazar: Elle Kennedy
Sayfa Sayısı: 350
Baskı Yılı: 2016
Dili: İngilizce
Seri: Off-Campus, 4. kitap


Serinin dört gözle beklediğim dördüncü kitabı çıkınca okumadan edemedim anlarsınız ki. Bizde henüz iki kitabı yayınlandı, üçüncü de çevirideydi galiba emin değilim ama üçüncü kitabın sonundaki bombayı okuduğunuzda benim gibi dört için gün sayabilirsiniz belki. Bu kitaptaki karakterimiz John Tucker. Kendisi hokey oyuncusu ve etliye sütlüye pek karışan bir tip değildi ilk kitaplarda. Kızımız ise bir önceki kitap baş kahramanı Dean'in okuldaki düşmanı Sabrina

İlişkileri aslında üçüncü kitapta bir hayli ilerlemiş oluyordu ama biz en başından okuyoruz o yüzden de bazı olayları tekrar okuduğum yerler fazlacaydı. Ama iyi oldu, bir önceki kitabı gayet iyi hatırlamamı sağladı. Sabrina yoksul bir aileden geliyor, derslerine çok iyi çalışıp iyi bir avukat olabilmek ve güzel para kazanabilmek ilk amaçlarından biri. Ama bir akşam Tucker ile tanışıp tüm planları alt üst oluyor denebilir. 

Bu kısmı spoiler olur muhtemelen, çünkü ne olacağını söylemek zorundayım (pas geçebilirsiniz). Sabrina'nın sürpriz hamileliği işleri bir hayli bozuyor. Ama Tucker pırlanta gibi bir erkek olduğundan hem bebeği doğurma planını destekliyor hem de doğumdan sonra okula devam edebilmesi için kendi iş planlarını değiştirip Sabrina'nın yanında kalıyor. Ve kesinlikle takdire şayan bir karakter kendisi, ayıla bayıla okudum kendisini. 

Güzel bir anlatımı var yine. Ben ilk kitaptan beri bu karakterlere garip bir sıcaklık hissediyorum, o yüzden de okumadan edemiyorum. Bizde Yabancı Yayınları'ndan çıkan ilk iki kitabı okuduysanız ve sevdiyseniz ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Yine güzel vakit geçirten, sevimli bir de epilogu olan bir kitaptı. Acaba serinin son kitabı mıydı onu bilemiyorum, bekleyip göreceğiz. 






Yorum Gönder

0 Yorumlar