Kitap Yorumu: Dirty English | Ilsa Madden-Mills

Adı: Dirty English
Yazar: Ilsa Madden-Mills
Sayfa: 270
Yayın tarihi: 9 Ekim 2015
Türkçe edisyon: Yok.



A scarred fighter.A girl with rules.One night of unbridled passion.

There are three things you need to know about Elizabeth Bennett: she’s smart as a whip, always in control, and lives by a set of carefully crafted rules. She’s learned the hard way that people you love the most always hurt you in the end.
But then she meets Declan Blay, the new neighbor at her apartment complex.
A tattooed British street fighter, he’s the campus bad boy she’s supposedto avoid, but when he saves her from a frat party gone bad, all her rules about sex and love fly out the window.
She gives him one night of unbridled passion, but he longs for more.

With only a cardboard-thin wall separating their bedrooms, he dreams of possessing the vulnerable girl next door forever.
One night. Two damaged hearts. The passion of a lifetime.
*a modern love story inspired by Pride and Prejudice*

 Uzun süredir buraları boş bıraktığımın farkındayım, artık zamanı gelmişti. Neden o kadar kitap arasından bunu seçtim bilmiyorum, kapak çok hoş ondan olabilir :P

Dirty English bilmediğiniz bir hikaye anlatmıyor aslında. Hatta bir hayli Tatlı Bela'yı andırıyor gibi geldi bana. Dirty English, asıl karakterimiz Declan'ın illegal dövüşlerde kullandığı ismi, evet tanıdık geldi değil mi? Elizabeth Bennett ise - adı gerçekten bu - geçmişinde kötü şeyler yaşamış yaralı bir kız. Declan da çok mutlu, dertsiz tasasız biri değil; o yüzden birbirlerine çekilmeleri çok da şaşırtmıyor sizi.

İkilinin inişli çıkışlı ilişkileri oluyor tahmin edileceği gibi. Elizabeth'in çok katı kuralları var ve bunları bırakmak istemiyor; Declan ise Elizabeth ile bir geceden çok daha fazlasını geçirmek istiyor. Declan'ın son maçı bir hayli olaylı geçiyor, ayrıca Elizabeth'in geçmişindeki manyak da harekete geçiyor ve aksiyonu da hissediyorsunuz.

Peki beni en çok ne çekti? Kesinlikle Aşk ve Gurur göndermeleri. Edebiyat derslerinde sürekli geçiyor ve karakterlerin ikisi de kitap okumayı çok seven tipler, hani bir hayli yakınlık hissettim denebilir. Zaten karakterin adı Elizabeth Bennett yani, daha ne olabilir? Tatlı Bela benzeri kitap arayanların bir hayli hoşuna gidebilir.




Yorum Gönder

0 Yorumlar