Kitap Yorumu: Çıplak Yalanlar | Liliana Hart (J.J. Graves Mystery, #3)

Orijinal adı: Dirty Rotten Scoundrel
Yazar: Liliana Hart
Yayınevi: Martı Yayınları
Sayfa: 286




Jaye'in ailesiyle ilgili öğrendiği önemli sırlar onu yeni ipuçlarının peşinden sürüklüyor, Jack'in geçmişinde saklanmış gizli tehlikelerse gün yüzüne çıkıyor. Kendilerini hiç beklemedikleri bir anda heyecan dolu bir intikam oyununun içinde buluyorlar. Şimdi Jack ve Jaye peşlerinde kimin olduğunu bulmalı ve yaklaşan belalardan kurtulmalılar. Yalanlar bir bir ortaya çıkarken ve aşk etraflarını sarmışken bu ikili yepyeni bir maceranın içine atılıyor.




Martı Yayınları'ndan çıkan J.J. Graves serisi daha ilk kitabını gördüğümden beri bir hayli ilgimi çekiyor. Hem gayet güzel polisiyeler okuyorsunuz hem de çocukluklarından beri birbirlerinin en yakın arkadaşları olan Jaye ile Jack'in birbirlerine aşık olmalarını izliyorsunuz. Bu şekilde bakınca benim için mükemmel bir seri konumuna geliyor. 

Malesef biraz aralıklarla yayınlanıyor bizde, halbuki bir hayli kısa ve okunması kolay kitaplar. O yüzden de ilk iki kitaptaki olayları hayal meyal hatırlıyorum ama ikinci kitabın sonunda yaşadığım şoku unutmamıştım. Zaten kitap da tam olarak kaldığı yerden başladı ve Jaye'in hayatında büyük bir değişiklik olacağını gördük. Çünkü tam anlamıyla geçmişinden biri hortladı. 

Hikayenin bu kısmında ise Jack'in geçmişine giriyoruz çünkü küçük kasabalarında kıyıya vuran ceset Jack'in eski takım arkadaşlarından biri. Hatta öyle ki altı sene önce operasyon yaptığı takım arkadaşları tek tek avlanıp öldürülmüş. Hayatlarındaki garipliklerin sıradakinin Jack olmasını isteyenler yüzünden yaşandıklarını anlayan Jack ve Jaye, katil onları bulmadan önce olayı çözmek zorundalar. İşin içinde kiralık katiller ve intikam isteğiyle çıldırmış zenginler var. 

Kitabı kısa sürede okudum ve gayet de beğendiğimi söylemeliyim. Olayların geçtiği kasaba, o kasaba insanları, ikilinin ilişkileri garip bir şekilde çekici olduğu için kendini okutuyor bence. Ama sonraki kitabın da serinin sonu olacağı gibi bir durum var ki hüzünlendirdi beni. Tabi bir de Jaye'in ailesinin bütün sırlarını öğreneceğimiz bir macera olacağından da büyük merak içindeyim. Çok bekletilmezsek mükemmel olabilir.

1. kitap: Çıplak Sırlar


Yorum Gönder

0 Yorumlar