Kitap Yorumu: Daha Sabaha Çok Var | Lisa Kleypas (The Hathaways, #4)



Orijinal adı: Married by Morning
Yazar: Lisa Kleypas
Yayınevi: Epsilon
Sayfa: 383



Sırlar…
Daha fazla bastırılamayan tutku ve şehvet…
Açığa çıkamayan duygular…

Catherine Marks, iki senedir Hathaway ailesinin kızlarına mürebbiyelik yapıyordu. İşinden büyük keyif alan Catherine'in tek bir sorunu vardı: Hathaway kardeşlerin sinir bozucu ağabeyi Leo.Leo Hathaway ise kız kurusu diye nitelediği Catherine'e kafayı takmıştı. Genç kadının bir sır gibi sakladığı geçmişini öğrenmek için her şeyi göze alabilirdi.

Sürekli didişmeler, iğneleyici laflar, dik dik bakışlar… Birbirlerine tahammül edemeyen Catherine ve Leo için belki de en beklenmedik şey, ateşli bir öpücüktü… Bu öpücükten sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.

Hathaway ailesinin dördüncü kitabı, sanırım ilk kitabı okuduğumdan beri merak edip çatladığım hikayeydi. Sevdiğim serileri Türkçe okumayı daha çok sevdiğimden de beklettikçe beklettim ama nihayet muradıma erdim. Leo ve Catherine'in aşklarına bayıldım diyebilirim.

İlk kitapta Leo'nun delirdiği anlar vardı hatırlarsanız, evin yanmasına kadar ilerlemişti ölen aşkını kabullenememesi. Win ile Fransa'ya gidip kendine çekidüzen vermeyi başaran Leo'nun adı hala çapkın züppeler arasındaydı ve Catherine de sırf bu huyundan ona gıcık olmaktaydı. Tabi bu duygular karşılıklıydı çünkü Leo ve Catherine ne zaman bir araya gelseler birbirlerine laf sokmadan edemiyorlardı. Tabi bir önceki kitapla bu duyguların aslında nefret olmadığını fark etmiştik, her şey bir öpücükle değişmişti.

Catherine'in geçmişine dair sakladığı sırlar olduğu belliydi. Leo da bu sırları ortaya çıkarmaya kararlı olduğundan sürekli Catherine'i sıkıştırıyor ve çok geçmeden birbirlerinden ne kadar etkilendiklerini fark ediyorlar. Catherine açıkçası bu duygularından çok korkuyor ama ikisi de karşı koyamıyor tabi ki. Ama Hathawaylerin düzenlediği partide geçmişte kaçmayı başardığı adamı görünce tüm dünyası yıkılıyor ve kendini kaçmaya çalışırken buluyor. Tabi o planı gelincik Dodger sayesinde bozulacak ve Leo kesinlikle onu korumaya kararlı.

Leo'nun da evlenip çoluk çocuk sahibi olması gerek yoksa Hathaway Evi geçmişteki bir anlaşma ile başka birinin üzerine yapılmış. Yeni Lord Ramsay'in topu topu bir yılı kaldı ama o kesinlikle kendini köşeye kıstırılmış hissetmiyor. Aklında gayet güzel bir plan var çünkü.

Her kitabının ayrı yere sahip olduğu, tarzına bayıldığım birkaç yazar var; Lisa da onlardan biri. Hathaways ise seneler önce okumaya başladığım seriydi, tabi yavaş yavaş sona gelmeyi başardık diyebilirim. Cam ve Amelia ile başlayan macera Beatrix'in hikayesiyle bitecek ve ben oturup ağlayacağım. Bu arada bu kitabın epilogunda aileye bir sürü yeni üye katılmış onu öğreneceksiniz, böyle bir gülümseme oluşacak yüzünüzde. Bir sonraki Lisa kitabını beklemeekteyim.

3. kitap Gecemi Aydınlat yorumu için buraya tıklayabilirsiniz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar