Tanıtım: On Küçük Nefes | K.A. Tucker

Yine uzun süredir listemde olan bir kitap Ten Tiny Breaths. Ve iki hafta sonra yayınlanacak olduğunu duymak beni inanılmaz sevindirdi. Okuyan hemen hemen herkesin bayıldığı bu kitaba bir şans vermek gerek diye düşünüyorum.


Yayın Markası: Hyperion
Dizisi:Romantik
Türü:Roman
Yazan:K.A. Tucker
Çevirmen:Belgin Selen Haktanır
Editör:Öykü Özer
Kapak:Ali H. Bulut
Sayfa:290
Orijinal Adı:Ten TinyBreaths
Boyut:21 x 13,5cm
Kağıt:2. Hamur
İlk Baskı:Ekim 2014
ISBN:978-605-5002-05-3
Fiyatı:16,00.-TL

Baskı:Ana Basın Yayın A.Ş.


Sadece nefes al Kacey. On küçük nefes. İçinde Tut. Hisset. Sev.

Dört sene önce sarhoş bir sürücünün neden olduğu trafik kazasında annesiyle babasını, erkek arkadaşını ve en yakın kız arkadaşını kaybeden Kacey Cleary'nin hayatı yerle bir olmuştu. Hâlâ kazadan sonra arabanın içinde sıkıştığını anı ve annesinin son kez aldığı nefesi hatırlayan Kacey, geçmişini geride bırakmak istiyordu. İki otobüs bileti alan Kacey ve on beş yaşındaki kız kardeşi Livie, hayatlarına yeniden başlamak üzere Michigan'dan kaçıp, Miami'ye gelmişlerdi. İlk başlarda, geçim sıkıntısı çektikleri hâlde, Kacey endişeli değildi. Her şeyin üstesinden gelebileceğini düşünüyordu. Tek istisna, 1D dairesindeki gizemli komşularıydı.

Alev alev yanan mavi gözleri, derin gamzeleri ve kusursuz bedeniyle Trent Emerson, iyi çocuk ve kötü adam arasındaki karşı koyulmaz çizgiyi temsil ediyordu. Trajik geçmişinden sonra katı bir mizaç geliştiren Kacey, herkesi kendinden uzak tutmaya kararlı olsa da ikisi arasındaki karşılıklı çekime dayanmak çok güçtü. Trent ise Kacey'nin herkese kapattığı kalbine girmek için her şeyi yapabilirdi... Her ikisinin dünyasını paramparça edecek müthiş bir sırrı açıklaması gerekse bile.


Yorum Gönder

0 Yorumlar