ÜKG Kapak Tanıtımı: Acıtan Güzellik - Georgia Cates


ÜKG 5.kez Kapak Tanıtımı postuyla karşınızda!
Facebook sayfamızı takip edenler, eminiz ki şu an ''Yeter, sadede gellllll'' modundadır. Çok beklettiğimizin farkındayız. Ama artık yavaş yavaş bu sürecin sonuna gelmeye başlıyor ve bugün kitabımızın ismini ve kapak görselini yayınlıyoruz!


Karşınızda Acıtan Güzellik



Üç ay sürmesi konusunda anlaşmışlardı… ama aşkları sınır tanımayacaktı.

Jack McLachlan nam-ı diğer Mağara Adamı, Avusturalya’nın en gözde bekârlarından milyoner bir şarap üreticisiydi. Başarısı, ünü ve zenginliği, romantik ilişkilerini karmaşık ve sorunlu bir hale getiriyordu, bu yüzden basitliği seçiyordu: isimsiz, kısa ilişkiler.

Bu onun oyunu ve kurallarıydı. Ta ki Laurelyn Prescott hayatına girene kadar. Ateşli oyunun kuralları değişmek zorunda kaldı, çünkü genç kadın öncekilere hiç benzemiyordu. Amerikalı nefes kesici müzisyenle ilişkisi başladığı andan itibaren Jack’in ayakları yerden kesildi. Hiçbir şey planladığı gibi gitmemeye başladı ve Jack oyunun kurallarını birer birer kendi elleriyle yıkmak zorunda kaldı. Ve Laurelyn, Jack’in asla tahmin etmediği, mümkün olmayanı, mümkün kıldı.

  • Beauty from Surrender (Beauty, #2)
  • Beauty from Love (Beauty, #3)

 Acıtan Güzellik, Goodreads'teki okurlar tarafından yapılan oylamada 4.41 puan almış, türü içindeki iddialı kitaplardan biri. Kitap DEX Plus etiketiyle yakında okuruyla buluşacak.Ve turu elbette ÜKG tarafından yapılacak!

Romantik, seksi ve aynı zamanda dokunaklı bir hikayeye ve Avustralya'nın en çekici yaratığı Jack Henry'e hazırsanız, ÜKG'yi bekleyin!



Yorum Gönder

0 Yorumlar