Pena Yenileri!

Yeni bir yayınevi olan Pena'yı Ella ve Micha turumuzdan hatırlayabilirsiniz. İşte Pena ocak ayında üç ilginç kitapla geliyor:









Üniversitenin tek bakiresi olarak mezun olmak istemeyen Bliss hızlıca birini bulup bu işi çözmeye karar verir. Mümkün olduğunca çabuk... Tek gecelik bir ilişki... Bliss o kişiyi bulur ancak gerçekten gülünç bir bahaneyle onu yatakta bırakarak kaçar. Ertesi gün sınıfa giren yeni tiyatro öğretmeni ona çok tanıdık geliyordur. Bliss tam sekiz saat önce onu yatakta bırakmıştır... Yalnız... Çıplak...








Bir sokak kedisi Samuel’in evine girdiği gün etrafında inşa ettiği insan geçirmez dünya sarsılmaya başlar. Bu kedi sayesinde 30 yıl sonra mucizevî bir şekilde ortaya çıkan çocukluk aşkı Gabriela’yı tesadüfen bulur. Bu tesadüften sonra Samuel’i şaşırtıcı olaylarla dolu bir macera beklemektedir.
Günlük hayatımızda küçücük şeylerin bir fırtına başlatma veya uyuşuk bir kalbi uyandırma gücüne sahip olduğunu göreceğiniz bu romanı okuduktan sonra hayatınızdaki küçük şeylerin mucizesini keşfedeceksiniz.





Bazen unutmamak gerekir!
Jess Jordan’ın hayatı yaşadığı bir travmayla altüst olur. Hiç arkadaşı yoktur. Hayatının önemli bir kesitini hatırlayamaz. Geceleri gözlerini her kapadığında hep aynı kâbus onu çığlıklarla uyandırır. Bu yüzden gündüzleri uyumaya çalışır ancak bu şekilde normal hayatını devam ettiremez. Bu durum onu çok yorar. Ancak Jess artık eski hayatına dönmek istiyordur ve bunun için bir plan yapar: Okuldan arkadaşı Gray Porter onun ‘sahte’ sevgilisi olacaktır.
Ama kusursuz olduğunu düflündüğü planı onun karşısına beklenmedik sürprizler çıkarır ve hayatının altüst olduğu o anı hatırlatır...



Yorum Gönder

0 Yorumlar