Yeni Rizzoli: Buz Gibi Soğuk

Doğan Kitap, Tess Gerritsen'ın Rizzoli & Isles serisinin 8. kitabını çıkarmaya hazırlanıyor. Orijinal adı "Ice Cold" olan roman yakında Dost Körpe çevirisiyle "Buz Gibi Soğuk" etiketiyle raflarda olacak. Bu haber benim gecemi şenlendirdi açıkçası, çünkü Tess'e ve de özellikle bu serisine olan tapma derecesindeki sevgimi anlatacak kelime yoktur. Dizisini de kurgusundan farklı olsa da aşırı derecede severim, hatta düzenli olarak takip ettiğim tek dizi ünvanını taşır kendileri. Bu denli bağlı olunca bir seriye, ön sipariş tarihi 4 Ekim bile çok uzak görünüyor insana...

 Kitabın tanıtımını isterseniz, o da işte burada:


Temposu son sayfaya kadar düşmeyen, bitirmeden elinizden bırakamayacağınız, gerilim yüklü bir roman.
Tess Gerritsen yine kaleminin ve kurgusunun gücünü kanıtlıyor.
Bir tıp konferansı için Wyominge giden adli tabip Maura Isles, hafta sonunu arkadaşlarıyla birlikte bir kayak merkezinde geçirmeye karar verir. Ancak korkunç kar yağışı altında araçları devrilir ve ıssız dağ yolunda mahsur kalırlar. Yürüyerek ulaştıkları on hanelik köy ilk bakışta tamamen terk edilmiş gibi görünse de, sofralarda dokunulmadan bırakılmış yemekler, garajlardaki arabalar, ölüme terk edilmiş evcil hayvanlar burada bambaşka, esrarengiz olayların yaşandığını düşündürmektedir.

Mauradan haber alamayan ve onun peşinden bu köye gelen dedektif Jane Rizzoli, arkadaşının izine rastlayamasa da karların altında tüyler ürpertici bir başka gerçeği keşfeder.

Buz Gibi Soğuk temposu son sayfaya kadar düşmeyen, bitirmeden elinizden bırakamayacağınız, gerilim yüklü bir roman. Tess Gerritsen yine kaleminin ve kurgusunun gücünü kanıtlıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar